Winkel aanbieder: Opel Workwear

Colofon

Opel workwear

World of textiles
Willy Maisel GmbH
Münchberger Str. 46
D-95176 Konradsreuth
Duitsland

Telefoon: +49 (0) 92 92 / 519-500
Fax: +49 (0) 92 92 / 16 60
E-mail: support@world-of-textiles.com

Bedrijfsleider: Willy Maisel
Eigenaar: Willy Maisel

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 5 TMG:

Adres van de inhoud. Verantwoordelijk: World of Textiles Willy Maisel GmbH Münchberger Str. 46, D-95176 Konradsreuth
BTW.Id:. DE812055777
Bevoegde rechter: Kantongerecht Hof
HRB-nummer: 2480
BTW.Id:. DE812055777

Bankrekeningnummer

Rekeninghouder: Willy Maisel GmbH
Rekeningnummer: 380240192
Bankcodenummer: 78050000
Kredietinstelling: Sparkasse Hochfranken
SWIFT: BYLADEM1HOF
IBAN: DE06 7805 0000 0380 240192

U kunt contact opnemen met onze klantenservice voor vragen en klachten onder telefoon:  +49 (0) 92 92 / 519-500 alsmede via e-mail onder support@world-of-textiles.com,

Tekst

Nicolai Herrmann
www.meinklartext.de

Fotografie

Peter Beckstein
www.peterbeckstein.de

Disclaimer

Bij directe of indirecte verwijzingen naar externe websites ("hyperlinks") die buiten de verantwoordelijkheid van de auteur liggen, zou de aansprakelijkheid alleen in het geval van kracht zijn, wanneer de auteur van de inhoud kennis heeft genomen en het technisch mogelijk en redelijk zou zijn, om het gebruik in het geval van illegale inhoud te verhinderen. De auteur verklaart hierbij uitdrukkelijk dat op het moment van het maken van de link, geen illegale inhoud op de gekoppelde sites zijn geïdentificeerd. Op de huidige en toekomstige vormgeving, inhoud of het auteurschap van de gelinkte / verbonden sites heeft de auteur geen invloed. Daarom distantieert hij zich hierbij uitdrukkelijk van alle inhoud van alle gelinkte/verbonden sites die zijn gewijzigd nadat de link werd aangemaakt. Deze verklaring geldt voor alle binnen het eigen internetaanbod gemaakte links en verwijzingen evenals voor de buitenlandse inzendingen in gastenboeken, discussieforums, link-mappen, mailinglijsten en in alle andere vormen van databanken waarop externe schrijftoegang mogelijk is. Voor illegale, foutieve of onvolledige inhoud en vooral voor schade die voortvloeit uit het gebruik of niet-gebruik van de informatie die er aangeboden wordt, is alleen de aanbieder van de site waarnaar verwezen wordt verantwoordelijk en niet degene die via links enkel naar de publicatie verwijst.

Auteurs- en merkenrecht

De auteur streeft ernaar om in alle publicaties de auteursrechten van de gebruikte afbeeldingen, grafieken, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten te respecteren, door hem persoonlijk gemaakte afbeeldingen, grafieken, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten of licentievrije grafieken, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten te gebruiken. Alle in het internetaanbod genoemde en eventueel door derden beschermde merknamen en handelsmerken zijn zonder beperking onderhavig aan de bepalingen van het toepasselijke merkenrecht en de eigendomsrechten van de betreffende geregistreerde eigenaars. De loutere vermelding houdt niet in dat handelsmerken niet worden beschermd door de rechten van derden! Het auteursrecht voor gepubliceerd, door de auteur zelf gemaakt materiaal, blijft uitsluitend bij de auteur van de sites. Reproductie of gebruik van dergelijke grafieken, geluidsdocumenten, videofragmenten en teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan ​​zonder de uitdrukkelijke toestemming van de auteur.

Selecteer:

Even geduld ...

Er is een fout opgetreden

Probeer het later opnieuw